Reiki tretman

Reiki tretman

Reiki tretman je veoma jednostavan, blagotvoran i moćan proces za unapređenje zdravlja, otpuštanje stresa, podizanje nivoa energije i opšte uspostavljanje balansa i celovitosti.

Tretman može trajati od 50 minuta pa i do 1.5 – 2 sata i može biti rađen sa specifičnim ciljem, na specifičnom problemu ili za opštu relaksaciju, podizanje vitalne energije, harmonizaciju…

Svaki tretman je na najbolji način prilagođen osobi sa kojom se radi i tom specifičnom trenutku u kom se radi.
Pol, godine starosti i trenutno stanje nisu od značaja za Reiki tretman jer samo telo primatelja i njegova inteligencija kontrolišu proces. Uvek biva uzeto onoliko energije i pokrenuti oni procesi harmonizacije koji su u tom trenutku potrebni.
Reiki tretman je u potpunosti bezbolan, neagresivan, prijatan i radi se većinski kroz blago rukopolaganje u opuštenoj i prijatnoj atmosferi.

Tokom tretmana se najčešće pojavljuju senzacije kao što su toplota u telu, senzacija protoka energije i regeneracije, otpuštanje nagomilane energije ili osećaj upijanja i punjenja energijom, snažna relaksacija, uspostavljanje unutrašnje harmonije i mira, otpuštanje starih nagomilanih emocija, blokada, neprijatnih iskustava koja nam više nisu potrebna i ometaju nas…
Nakon tretmana osoba se najčešće oseća relaksirano, smireno i spokojno, puna energije, elana, jasnoće…

Kod osoba gde već postoje određene tegobe, tokom i nakon tretmana može doći
do kratkotrajnog i blagog pojačavanja simptoma koji predstavljaju proces detoksikacije od svih uzročnika problema na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou. To je dobar znak, i pokazatelj da je telo ušlo u proces samoisceljenja zahvaljujući optimalnom nivou energije, relaksacije i drugih uslova koji su mu pruženi kroz sam tretman.

hand, mom, hold

Senzacije i iskustvo tretmana je potpuno individualno, varira od tretmana
do tretmana. Ono što je sigurno je da kroz proces Reiki tretmana uvek dobijamo ono što je najpotrebnije za nas u određenom trenutku – na svim nivoima.

Reiki tretman nije zamena za stručnu medicinsku pomoć.

Da zakažete tretman, kontaktirajte nas!

Scroll to Top